Tuesday, April 8, 2014

Lepak sekejap dgn Nuarlin

Last Saturday we went to Subang. Janji dengan Nuarlin meet up kat Mydin. Bukan nak beli barang kat Mydin tu tapi sebab nak makan nasi kandar Padang Kota kat situ. Jalan jammed sangat, masa kami sampai Nuarlin dah siap makan dah tapi diorang terlupa nak ambik telur sotong.

Aku memang kelaparan sangat dah terus ambik nasik berlaukkan aotong dan telur telur sotong. Terbaek. Lepak lepak borak borak sambil layan anak anak makan dim sum pulak.
Zahra suka pulak dim sum ni. Layannn. 

Lepas dah puas borak masuk mydin jap beli pen aje. Ha ha ha. Orang lain penuh trolley kami beli pen aje. Lepas tu gerak keluar masuk The Summit pulak. Nuarlin yang nakbershopping, kami window shopping and lepak lepak aje. Sebelum balik nakan laksa yang sedap ni.
Laksa kat sini boleh letak sotong, isi ikan dan mcm mcm. Tapi kami ordered yg biasa je.
Ramai pulak peminat laksa rupanya. Semua dalam gambar ni tak pernah rasa Laksa Pahang. Memasing tertanya tanya camne la rasa dan rupa laksa pahang tu.

Lepas dah kenyang balik rumah terus. Misi makan makan tercapai tapi misi ahopping Nuarlin x tercapai. Barang yang di cari takde pulak. 




3 comments:

Liz Duan said...

aloha..missing me ha..ha..soalan utk aku laksa pahang tu lah ya...laksa pahang cam laksa johor...tinggal johor keles sikit pakai spaghetti ha..ha..ha..

i miss the blog and both of you..

hazeluv hazelin said...

tertanya2 gak...camna rupa laksa pahang ek ??

hazeluv hazelin said...

tertanya2 gak...camna rupa laksa pahang ek ??