Monday, December 2, 2013

40 years and 1 month

How could i miss November...?? I celebrated my 40th birthday last month ..2nd november..so today I am exactly 40 years and 1 month old...MasyAllah...back then I tot those in teh 40s tu dah aunties sangat...well now I am 40 tapi tak lah rasa aunty sangat pun oppsss....tak sedar diri eh...ni semua ajaran Fendi and Ejin lah.... :)

Back then we were so agreeable when people said that "kalau dah 40 tak berubah sampai tua lah gitu"...MasyAllah...Lord please have mercy on me...tapi I also know hidayah harus dicari...huuuu....ni conflict dalam jiwa kite...we want to be good tapi that was not an easy path kan...kena betul2 determine tapi duniawi ni banyak godaan nya.

Oklah cite happy 2 sikit ..my birthday celebration was a memorable one..Duan was away at his reban..but he has arranged for the boys to bring me out for dinner...the boys ajak makan luar so i said secret recipe aje lah..malas nak gi jauh jauh.. --kuantan tak de lah yg fancy fancy cam Chilies and on 2nd nov , Slake and Bite ECM belum buka :) --and i invited my 2 staff to join...saja bagi ramai aje...suka suka.. and we ordered food and cakes macam biasa and tetiba the boys returned to the table with the cake singing "happy bday"..it was a suprise...kan selalu the boys stone cold aje so i never expected that coming...terharu...maklum lah very the aunty  - 40 lah katakan? ha..ha..ha..
Love my boys and the daddy so dearly muah..muah...they are the best gift..

Then in the office..kawan kita..si Yusuf arranged a small celeb for himself and mine..that was sweet jugak....thanks Yusuf and those who joined us..
 At the end of the day ..I thank Allah for my life..I believe I have a good life..i have good surrounding..my immediate family, people around me....Life is hectic but I am contented! I do found peace and joy under my own roof with Duan and the boys..
 my wish for the years to come is to adopt the Prophet's lifestyle in mine and get the boys to understand the below as well..looks and sounds easy tapi utk people like me not that simple lah.....so insyaAllah..wish me luck!
Other goals ...career wise-- i hope to continuously contribute for the company --holding the amanah right and semoga rezeki ini diredhai...same goes with our venture Slake & Bite...Others...everything else is about the boyslah...nothing for me..for me I have Duan --apa lagi nak? Ha..ha..



7 comments:

Ejin said...

Memang takde rupa aunties ok! Kiter berjiwa muda ..and mmg tampak muda ..dont ever forget that..we are as young as we feel kata mat salleh ....sebab tu fendi sentiasa 25 years old ;-)

hazeluv hazelin said...

happy belated birthday Liz..semoga sntiasa dlm lindungaNYA dan dimurahkan rezeki..aminn keep vouqe :)

fendifid said...

Itu ini begitu begini dah 40 tahun kak long kita. Terharu dengan niat kak long tu. Semoga di berkati dan di permudahkan. Kalau nak start life style tu paling afdal kalau sedekah kat adik beradik just 40...cam belanja gi holiday ke reunion ke. Lepas tu boleh sambung dengan benda benda lain pulak yg ikut sunnah.
Cepat la buat umrah pastu seru seru nama kami. Bila seru nama Ejin kena kuat kuat dan dalam dalam suara tu. He he he. Kalau tak takut Ejin tak dengar seruan nko nanti. Lariiii.

Ejin said...

part sedekah kat adik adaik tu aku setuju sangat ...aku yang paling layak menerima nya ok!

tapi statement last tu over ...kak long gi marah sket kat mamat keramat tak sedar diri tu ..

Liz Duan said...

ha..ha..ha..fendu mmg ..

Nuarlin --thank you :)

fendifid said...

Ha ha ha.

Ramzi Samad said...

Hohoho hi jiran sebelah aku singgah sekelap