Friday, January 2, 2015

Happy New Year 2015

Selamat Tahun Baru 2015 to all adik beradik dan readers. Semoga tahun 2015 ni membahagiakan dan havoc dengan good achievements. Kalau sambutan eve new year very quiet tapi awal tahun tetap disambut dengan ceria lagi the vazz. 

Pagi pagi lagi EJ dan Zahra dah siap siap nak jalan jalan. Pantang cuti je sibuk ajak jalan jalan. Pengaruh mama Ejin la tu. JJCM. 
Kami singgah kat Gleneagles melawat anak rakan yang demam denggi. Alhamdulillah the boy very active and positive spirit. Senyom sokmo aje. 

Lepas tu terus ke Taman Kencana. 
Lin birthday 1 Jan. Dia buat pulut kuning makan makan sikit ajak kami geng ronggeng. Geng ronggeng memang pantang di ajak kan. Laju je datang. Tapi Miss president tak dapat nak join sebab kurang sihat. Melepas la nak makan sedap sedap.
Pulut kuning yang cery significant dengan birthday celebration orang melayu. 
Rendang meletops sedap sangat.
Special request sambal tumis ikan bilis. Sedap sangat sangat.
Wajah wajah ceria yg hadir. 
Lepas dah kenyang kita celebrate the birthday girl. Cheesecake from secret recipe yang da 'bomb! 

Birthday girl dapat hadiah OPPO from beloved hubby. Hebatt abah nuar sekarang. Semoga nuarlin sekeluarga bertambah maju, bertambah ceria, berumur panjang dan bermurah rezeki sentiasa. 

Sayang geng ronggeng! 

Lepas tu kami sambung celebration kat Publika. Nanti buat posting lain pasal tu.

Semoga lizduan, eatwan dan ejinmoks semakin success tahun ni. Don't stress up sangat. Live your life to the fullest. Hope dapat jumpa tahun ni. 

3 comments:

Ejin said...

oiii apa ejinmoks nie?? mulut tak berubah walaupun masuk tahun baru ...liz, marah sket!

Ejin said...

Happy birthday to Lin ...hevat bday lin - satu dunia public holiday sempena bday Lin :-)

hazeluv hazelin said...

ejin..tq dear..bzday on 1.1 ni cpt tua..hehhe tp x pe jiwa muda cam abng ngah u olls tu..heheh