Monday, September 2, 2013

Salam Aidil Fitri - 3

Aloha....sah lah tak de keje ni kan??? Bukan tak de keje tapi tak leh buat lagi...the finance is still posting into august jadi we at tax and treasury tak leh buat apa apa...forex pun tak jalan lagi..whatever lah kan..not here to tell about work...work is boring lah..

Ok Raya ke 3-- start lah rombongan Kak Bibah dan kuncu kuncu nya... the boys with baju raya...just in time kan..heee..ignore muka afi tu...dia mmg suka buat funny faces...geram betul..Adib plg happy dgn baju raya dia
yg tak shioknya hari ni Duan dah start working...the first harvest..alhamdulillah..so tahun ni first time Duan tak ikut lah beraya...Aariz sebab mengamuk sgt semalam berjalan...today dia tinggal kat rumah aje dgn bibik...I think insyallah next year dia ok...kalau tak dia tak selesa turun naik kete ni...kalau lepas dia berjalan and buat apa dia nak  baru dia ok..
 Ni Cik Ann and Darling baru sampai...tunggu dorang and then convoy..

started with JB itself  -- visited makcik2  my mom from Atok Mok and Atok Mak side..so my atok sedara lah...ada yg dah lupa ada yg masih ingat...sangat menginsafkan...
Then another rumah wajib..my uncle Sahar...Adik my mom and Aunty Ana, and Abang kepada Chumat -- I am assuming that you guys know lah my close aunties and uncles :) kalau tak kenal...emmm...ya kan aje lah :)

 My uncle Sahar yg botak tu...is very much resemble my late Atok Mok...al fatihah for my Atoks.
My uncle Sahar among other dishes..also served us this...ubi kayu rebus and sambal..
i wished ada kepala and gula merah lagi meletop kan? tapi sambal ni mmg terbaik...
After rumah ni..kita patah balik JB ..to another house then we called off the day.....pergi terang balik gelap dah dunia...about 5 houses lah...but i hardly took any pictures...sikit sikit aje...so ok sambung episod 4 ya.....sila komen dulu :)

3 comments:

fendifid said...

Ramainya sedara mara nko. Meriah beraya sampai 5 rumah. Siap ada ubi rebus tu.

Ejin said...

memang hebat ngko beraya gitu ...abis satu JDT ehh hehehe

Blogger said...

eToro is the best forex trading platform for beginning and established traders.