Saturday, August 3, 2013

Iftar with adik beradik - Round 2 di Chilies

sambungan postig sebelum ini ..kan ada mention round 1 and round 2 kannnnn ....lagipun tetamu khas kan dah lama ngidam molten choc cake ...so wajib lah Chillies ada dalm list tempat wajip dituju ....tapi sebab it was full masa kitorang sampai ...we all went for iftar kat Kluang Station dulu (makanan semua ok jugak!) ..and dengan perut yang masih senak ..masing2 beredar ke chillies ...pun kena tunggu gak coz masih ramai orang ....

and biler dapat meja tu, baru lapang dada hahahahaha .......kiter lupakan makanan lain ok, harus tepek gambar gembira dapat molten choc cake dulu :-)


hhahhahaha terserlah kegembiraan sampai kening terangkat mengalahkan kening Ziana Zain ...tapi di sebalik kegembiran itu, teringat pada Kak Long and family yang tak dapat join kitorang hari tu (agak nya masa aku dok posing nie, kak long tengah kuar masuk toilet kot ...opppssss!!!!)


kami tak order banyak mana pun ...sebab masih kenyang kan (kata nya lahhhhh)...ordered nachos, salad, and tripple play ajer ...and kids meal ...kalau biasa kan harus ada ribs, fajitas semua nya ...this time takde ......

anak2 Ita kat satu sudut ....Tasha suka kawan ngan abang2 dia nie ...dorang pun layan dia ;-)



yang lawak malam tu kan, ada le orang tu mengorder sos ..tapi pronounciation dia melayu abis kah kah kah ....cer citer Fendi ...cer citer ...aku sampai sekarang gelak sambil menaip bila ingat how that waiter pronounce the sauce ...and compared to the chip-po-teyyyy yang disebut abang ngah tu lol dah le tu, ratu gelak ketawa kan ada malam tu ...memang hebat gelak lah ....

bersama sos yang dimaksudkan lol

kata nya muka dia cam nie sebab jenuh nak abiskn portion cake tu ...sebab kena abiskan portion Liz dan Duan .....sebelum tu kena pulak abiskan segala daun salad yang kitorang order khas untuk Duan ;-)

aku takleh tolong fendi abiskn cake tu, sebab aku on diet ...makan celery ajer malam tu ...al-maklumlah BP tinggi dan tak stabil hahahaha

anak2 ita yang camera shy ..tapi dipaksa bergambar ngan aku hahaha ...siap buat muka alien pun ada!



and as usual, sebelum balik harus tangkap gambar ramai2 di luar Chillies ....



Tata titi tutu guys ...suker dapat jumpa korang walaupun sekejap ...and till we meet again ....and tak melampau kan, kalau aku wish Selamat Hari Raya maaf zahir batin pada semua sekarang? Selamat Hari Raya ....makan kuih raya..rendang ketupat segala bagai tu, ingatlah aku yang jauh di bumi Welly nie :-(

6 comments:

fendifid said...

Bestkan makan kat chillies. Kenyang kenyang pun layan gak. Tapi cake x habiskan malam tu.
Selamat hari raya dan maaf zahir batin semua.

Ejin said...

tempat wajip Chillies tu hahaha ...next time aku balik, kiter gi Bens pulak for desserts k ..tukar angin :-)

Liz Duan said...

Chillies is always top of d pop...d bestest ha..ha..ha..
miss you lot...jahat ejin cakap anak ita buat muka alien...tak de insurance lah tu mulut... :)

Ejin said...

hahahaha dia sendiri yang cakap muka alien lah ...ishhh tak baik tuduh aku bermulut jahat tau ....aku kan sweet sweet ajer sentiasa

Blogger said...

Are you tired of searching for bitcoin faucets?
Double your claimed satoshis with this amazing BITCOIN FAUCET ROTATOR.

Blogger said...

Did you consider trading with the most recommended Bitcoin exchange company: YoBit.