Monday, February 18, 2013

Di Ambang 25

Ingat New Year aje ke ada Di Ambang...besday aku pun ada jugak. kah kah kah. Siang tadi masa kat PD...Fid berpakat dengan siblings aku belikan cake besday aku yang ke Tetttt...tajuk blog pun dah terang terang mengatakannya...ha ha ha. Tak sangka kan...cepatnya masa berlalu. So Ejin..nko jangan risau...kejap je...nko akan balik Malaysia dengan Dr..or Double Dr. jeng jeng jeng.
Macadamia cake...very creamy and lazat. Ej belasah paling banyak. Dah ni cake favourite dia. Aku kalau cake...takat rasa rasa aje...tu yang Fid order pun ikut preference EJ sebab aku takde preference. LOL.

Cari benda tersembunyi.
Fen Pitt yang hensem dengan bonda tercinta. Suka mak aku anak bujang dia nak masuk 25 tahun tak lama lagi. Opps...anak bujang katanya...sewel ke terencat aku ni? kah kah kah.
Bujang tapi ada 2 orang princess...camno tu? Zara terkezut...dia pun tak sangka daddy dapat cake besar lagi lazat macam tu. Aku memang sah sah la terkezut sebab bukan tarikh sebenar. Fid took the oppurtunity sebab ramai gak yang ada kat PD masa ni. Abang aku balik from Johor, Adik aku fr KL and Kakak aku from Nilai sumer ada balik sekali ke PD ni.

Thank you to my Darling for the surprise...I love all of you...muahhhhh.

4 comments:

Ejin said...

Hahaha diambang kilauan emasssss tu!!!

Bagus fid Soh org tu letak 40th besar gedabak ...org rabun pun boleh nampak hahahaha

Liz Duan said...

yelah...sungguh...tapi tuan badan tak nampak jugak tu camno? siap lah dia nak cancel 40 tu ha..ha..you wish lah fendi!

Liz Duan said...

Tak nampak benda tersembunyi ...your mom looks happy ..bagus sgt tu...

fendifid said...

Ha ha ha