Friday, February 8, 2013

LizDuan's friday rambling

Aloha..chinese new year round the corner...Happy Chinese New Year to the chinese readers...erghhh ada ke? ..Bemen and Elena ada kan??? he..he..May the year of snake tak mematuk just belit belit manja... :)
The beauty of being Malaysian kan...definitely the public holidays that we share...we can fight like cat and dog on some issues but when it come to public holidays semua happy buat muka tak malu aje celebrate jugak heee.....sayang all Malaysians!
Lagi satu Valentine's Day....dah dekat... tapi tak baik kan celebrate...emmmm.. tapi actually nya I still rasa apa salah nya kan we are  not worshipping Saint Valentine and what not tu...tapi suka suka aje berkasih sayang...ergghhhhh ok ok oklah...tak boleh jugak eh...

..I had my PDR (performance and  dev review)completed...all good feedback from those bosses ..if only the comments is associated with annual increment mmg lebat akak tapi...comments sometimes stay at the comment level still so redha aje lah! Dan dengan terang benderang nya some is saying this , "Liz with the availability of the assistant, we think you should analyse more currencies in APAC"...ni contoh lah on forex management..sesuka hati aje dia mengaturkan hidup ku ha..ha..ha..With the good comments and the higher expectation on me...akak agak stress this week.

Then Aariz...we brought him for physiotherapy, hearing and speech check up. I covered more on this issue here Theraphy check on Aariz

We are all positive...like i said as long as ada solutions we are happy.. as parents we are here to give the best we can and provide the necessary support. He is our amanah...Love him so dearly..kesian jugak actually tapi looking around there are others who at worse situation so akak still bersyukur.

Oh yeah...ini posting tertunggak..on my gardening....heee...another session of repotting, replanting, tukar position sana sini...bought some new plant...and sukaaa with my little garden..cantik lah di mata kasar ku yang dah bertambah rabun...the beauty of approaching 40s ha..ha..ha..

 Suka sangat dengan pokok bunga ni...
On reading....I actually dont feel comfortable inside if I dont do any reading for a considerable period...be it a magazine pun jadi lah... I try my best to slot in some reading in between time...
so currently novel is that from Jeffrey Archer...ini grab aje malas nak cari beria ria...then Solusi is my santapan rohani... Ok until next time...have a good break this CNY peeps! Yang kat NZ tak cuti lah kan...happy reading ....your books tu can make me insane...seriuosly...ha..ha..

5 comments:

fendifid said...

Wahhhh positive commend...cayokkkk.
Aku takde plan apa apa for cny hplidays.takde idea nak meronggeng ke apa. Rajin nya nko membaca. Boleh la nak apply buat phd. Rajin nko bercucuk tanam. Aku mlas

Ejin said...

aku tak cuti pun ...timetable aku flexible, kalau rasa nak cuti, aku hadiahkan diri aku cuti, kalau rajin aku rajin lah hahaha ...yup, buku tu baru the beggining ngko dah kata insane ...baru minggu ke-2 hahaha

btw Bemen sure dah otw to Penang now to celebrate CNY ngan family dia ...

Ejin said...

ehhh i pun ada bunga putih tu kat rumah Kuching ...suka bunga tu tapi tak tau nama

nazeef nazeem said...

Salam ukhwah.. saya suke sangat blog pasal travel nih..support me new blogger..follow me back ya..

Liz Duan said...

cayookkk sgt lah fendi oiiii
aku tak lah rajin sgt tapi aku rasa guilty byk sgt tgk tv